Awesome Image

Предприемачите искат да инвестират в бизнеса си и ние им помагаме да получат европейски средства, за да се радват на успехите и растежа си.

Основана през 2008 г., Euro Step служи на българските предприемачи, земеделци и нестопански организации да получат подкрепа с финансиране, консултации и обучения.

Водени сме от нашата мисия:

Подкрепа за растежа и развитието на България чрез подпомагане на малкия и среден бизнес като гръбнак на икономиката. Малкият и среден бизнес на България е удивителен! Всички вие, дами и господа български предприемачи, сте невероятни в своята изобретателност, гъвкавост и издръжливост на всевъзможните кризи, промени и предизвикателства, пред които ви изправя Животът, и които вие упорито преодолявате. Така създавате стойност: за себе си, за семействата и общностите си, за България и Европа. Вярваме във вас и най-малкото, което можем да направим, е да ви подкрепим, да ви посъветваме, да впрегнем цялата си енергия, познания и опит, за да получите европейски средства, които да инвестирате в своя бизнес, в нестопанската си дейност, в онази предприемаческа идея, в мечтите си. И след това да се радвате на успехите и растежа си.

Затова визията ни за осъществяване на тази мисия е:

Осигуряване на услуги и обучения за подобряване управлението и увеличаване стойността, която създават българските предприемачи. Услугите, които ще получите, са насочени към проучване на вашата идея, намиране на подходящ източник на европейски средства или на друг донор; разработване на проектно предложение(линк към вътрешна страница) и представянето му за одобрение. А след това ще вървим редом с вас, така че осъществите успешно проекта, да реализирате инвестицията си и да покорите всеки връх, който пожелаете. Когато се нуждаете от подобрения в управлението и свързаните с него знания, умения, процеси и дейности, осигуряваме опитни експерти, консултанти и обучители, които да ги подобрят, да подпомогнат вас и екипа ви и да ви подкрепят в трудния, предизвикателен и много удовлетворяващ път на предприемача. При дейността си всеки бизнес се среща с нуждата от правна консултация, от юридическа подкрепа в различни области и направления. Експертизата при възлагане на поръчки към контрагенти е ключова при изпълнението на проекти по европейски програми. Осигуряваме ви и тези услуги като неразделна част от вашето обслужване и подкрепа.

Awesome Image

Персонализирани решения

Стремим се да навлезем максимално във вашата дейност, за да я разберем. Това ни помага на всеки ваш проект да даваме ясна и точна мотивация, вкоренена в реалната ви дейност. А това е ключово за успеха ви.

Awesome Image

Само най-доброто е достатъчно добро

Конкуренцията в бизнеса е огромна и това е всеизвестно. За да успее вашият проект, трябва да е подготвен върху най-креативната идея, с най-добрите обосновки, с най-коректния бизнес план, с най-изрядните документи. Стремежът към най-високо качество на проектите и консултациите, които ви предоставяме, са наша основна ценност и конкурентно предимство.

Awesome Image

Експертиза от най-високо ниво

Заостреното внимание към детайла, отличното познаване на нормативната уредба, дългогодишният опит и познаване на административните процедури… списъкът с умения, свързани с високата ни експертиза в европейските проекти, е твърде дълъг, но всички те са на разположение на вас, клиентите.

Заедно постигаме вашите цели!

Подготовка на проектни документи

Services V3

Подготовка на проектни документи

Services V3

Това включва формуляр за кандидатстване, бизнес плана, финансовия план и други ...

Идентифициране на подходящи програми и мерки

Services V3

Идентифициране на подходящи програми и мерки

Services V3

След като изготвим ваш профил (дейност, размер, обороти, локации) идентифицираме подходящи ...

Предварителна информация

Services V3

Предварителна информация

Services V3

Клиентите ни получават предварителна информация, консултации и разяснения по различни аспекти ...

Анализ на нуждите и възможностите на клиента

Services V3

Анализ на нуждите и възможностите на клиента

Services V3

Помагаме ви да определите своите нужди и възможности, и заедно разработваме ...

Заедно постигаме вашите цели!

Anyone who loves or pursues or desires to obtain pain of itself, because it is pain, but because occasionally circumstances occur in which toil and pain can procure him some great pleasure.

контакти

History In Words

Нашите успехи